GERECHTEN
Kokoswortelsoep: hartig Aziatisch soepje dat dankzij de kokosmelk nooit op de maag ligt
Garnalencocktail zoals bij moeder: de grijze hand gepelde garnaal in de hoofdrol *
Bisque de crevettes: qua smaakintensiteit kan niets aan onze Noordzee garnaal
Noorse schotel, zoetzuur en kruidig: Gerookte zalm, heilbot , paling en een frisse kruidige toets
Handzaamse foie gras: heerlijk in een zoetzure combinatie en een Rodenbach grand cru **
Thaise kokos-kippensoep met chili-olie: de populaire Tom Ka Kai soep op Europese wijze
Scampi Maleisi: zoete zure combinatie met een lichte kokosroom
Balletjes in tomatensaus: voor groot en klein met net dat ietsje meer
Papsaus en eieren: aardappelen, karnemelk, boter, eieren, azijn (karnemelkstampers)
Chili con carne royale: chili met zijn onmisbare side kicks
Varkenswangen stoofvlees: ons alom geprezen en lichtjes opgewaardeerde stoofvlees
Vol au vent: de rijke, diepe, fluwelen smaak van een eigengemaakte kippenbouillon
Kip mughlai: heerlijk Indisch gerecht met een resem side dishes
Geraffineerde Maleisische kip: zoet zuur zout in een perfecte balans
Bouillabaisse: vis, venkel, rouille
Babi Pangang: Indonesisch varkensvlees gekend van bij “den chinees”
Stoofpotje met Noordzeevis: Vlaamse paëlla
Scampi Maleisi: zoet zure combinatie met een lichte kokosroom
kalfszwezeriken met wortelen en koffiesaus***
Blauwe schimmelkaas en Madeira ***
Dame blanche: dankzij het zelf gedraaide roomijs en de pure chocolade wordt dit hemels
Chocolademousse en gemberthee: de luchtige mousse van oma met een frisse toets
Chocolademousse Schwarzwälder: chocolade en warme kersen
Panna cotta van kokosmelk en yoghurt met fruit van het seizoen in een Aziatisch badje
Rijstpap en fruit van bij ons: rijstpap van oma
Tiramisu “l’originale”
Zachte exotische rijstpap: licht, verrassend, kruidig, mysterieus, in één woord zalig
* afhankelijk van het aanbod 5 euro extra
** 5 euro extra
*** 7,5 euro extra
min. 6 personen per gerecht
allergenen moeten op voorhand gemeld worden