GERECHTEN

Kokoswortelsoep: hartig Aziatisch soepje dat dankzij de kokosmelk nooit op de maag ligt

Garnalencocktail zoals bij moeder: de grijze hand gepelde garnaal in de hoofdrol *

Bisque de crevettes: qua smaakintensiteit kan niets aan onze Noordzee garnaal

Noorse schotel, zoetzuur en kruidig: Gerookte zalm, heilbot , paling en een frisse kruidige toets

Handzaamse foie gras: heerlijk in een zoetzure combinatie en een Rodenbach grand cru **

Thaise kokos-kippensoep met chili-olie: de populaire Tom Ka Kai soep op Europese wijze

Balletjes in tomatensaus: voor groot en klein met net dat ietsje meer

Papsaus en eieren: aardappelen, karnemelk, boter, eieren, azijn (karnemelkstampers)

Chili con carne royale: chili met zijn onmisbare side kicks

Varkenswangen stoofvlees: ons alom geprezen en lichtjes opgewaardeerde stoofvlees

Vol au vent: de rijke, diepe, fluwelen smaak van een eigengemaakte kippenbouillon

Kip mughlai: heerlijk Indisch gerecht met een resem side dishes

Bouillabaisse: vis, venkel, rouille

Babi Pangang: Indonesisch varkensvlees gekend van bij “den chinees”

Stoofpotje met Noordzeevis: Vlaamse paëlla

Blauwe schimmelkaas en Madeira ***

Dame blanche: dankzij het zelf gedraaide roomijs en de pure chocolade wordt dit hemels

Chocolademousse en gemberthee: de luchtige mousse van oma met een frisse toets

Chocolademousse Schwarzwälder: chocolade en warme kersen

Panna cotta van kokosmelk en yoghurt met fruit van het seizoen in een Aziatisch badje

Rijstpap en fruit van bij ons: rijstpap van oma

Tiramisu “l’originale”

* afhankelijk van het aanbod 5 euro extra

** 5 euro extra

*** 7,5 euro extra 

min. 6 personen per gerecht

allergenen moeten op voorhand gemeld worden