GERECHTEN

          Kokoswortelsoep: hartig Aziatisch soepje dat dankzij de kokosmelk nooit op de maag ligt

 

          Garnalencocktail zoals bij moeder: de grijze hand gepelde garnaal in de hoofdrol *

 

          Bisque de crevettes: qua smaakintensiteit kan niets aan onze Noordzee garnaal

 

          Noorse schotel, zoetzuur en kruidig: Gerookte zalm, heilbot , paling en een frisse kruidige toets

 

          Handzaamse foie gras: heerlijk in een zoetzure combinatie en een Rodenbach grand cru **

 

          Thaise kokos-kippensoep met chili-olie: de populaire Tom Ka Kai soep op Europese wijze

 

 

 

 

          Balletjes in tomatensaus: voor groot en klein met net dat ietsje meer

          Papsaus en eieren: aardappelen, karnemelk, boter, eieren, azijn (karnemelkstampers)

          Chili con carne royale: chili met zijn onmisbare side kicks

          Varkenswangen stoofvlees: ons alom geprezen en lichtjes opgewaardeerde stoofvlees

          Vol au vent: de rijke, diepe, fluwelen smaak van een eigengemaakte kippenbouillon

          Kip mughlai: heerlijk Indisch gerecht met een resem side dishes

          Bouillabaisse: vis, venkel, rouille

          Babi Pangang: Indonesisch varkensvlees gekend van bij “den chinees”

          Stoofpotje met Noordzeevis: Vlaamse paëlla

 

          Blauwe schimmelkaas en Madeira ***

          Dame blanche: dankzij het zelf gedraaide roomijs en de pure chocolade wordt dit hemels

 

          Chocolademousse en gemberthee: de luchtige mousse van oma met een frisse toets

 

          Chocolademousse Schwarzwälder: chocolade en warme kersen

 

          Panna cotta van kokosmelk en yoghurt met fruit van het seizoen in een Aziatisch badje

 

          Rijstpap en fruit van bij ons: rijstpap van oma

 

         Tiramisu “l’originale”

        

          * afhankelijk van het aanbod 5 euro extra

          ** 5 euro extra

          *** 7,5 euro extra 

          min. 6 personen per gerecht

          allergenen moeten op voorhand gemeld worden